Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Anketa o zadovoljstvu z delom slovenske policije

DATUM OBJAVE 23. maj 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

V slovenski policiji tudi tudi letos izvajajo raziskavo o tem, kako državljanke in državljani Slovenije ocenjujete njihovo delo, koliko jim zaupate, kako varno se počutite.

Na ta in druga vprašanja lahko do vključno 31. maja 2022 odgovorite v kratkem anketnem vprašalniku. Sodelujete tako, da izpolnite anonimen in kratek anketni vprašalnik "Ocene in stališča prebivalcev Slovenije o delu policije 2022". Med ključne kazalce kakovosti in učinkovitosti policijskega dela sodijo tudi ocene in stališča prebivalcev o delu policije, zato jih redno preverjajo. Poleg tega javnomnenjske raziskave bistveno izboljšajo razumevanje potreb in pričakovanj javnosti, kar krepi partnerski odnos policije z državljani in ne nazadnje prispeva tudi k višji stopnji varnosti za vse prebivalce Slovenije.

 

Več podrobnosti o anketi o zadovoljstvu z delom policije na naslednji spletni strani Policije:

https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/113633-izpolnite-anketo-o-zadovoljstvu-z-delom-slovenske-policije