Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Promocija cepljenja proti klopnemu meningoencefalitisu za občane Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 14. september 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica skupaj z Zdravstvenim domom Osnovno varstvo Nova Gorica organizira promocijsko akcijo cepljenja proti klopnemu meningoencefalitisu (cepljenje proti KME).

V okviru promocijske akcije bo Mestna občina Nova Gorica subvencionirala 50 % cene prve in druge doze cepiva. Promocijska akcija je namenjena občanom s stalnim bivališčem v Mestni občini Nova Gorica.

Cena cepljenja z enim odmerkom cepiva znaša za otroke in odrasle 21 €. Prejeti je potrebno najmanj dve dozi cepiva, za dolgotrajno zaščito je priporočljivo, da se po letu dni prejme tudi tretjo dozo.

Trajanje akcije

V Zdravstvenem domu Osnovno varstvo Nova Gorica bodo izvedli cepljenje:

-  s prvim odmerkom v petek, 23. 9. in soboto, 24. 9. 2022 
-  z drugim odmerkom v petek, 21. 10. in soboto, 22. 10. 2022


Na cepljenje se je potrebno predhodno naročiti na telefonsko številko 051 656 558.  Naročanje je možno od 13. 9. do 22. 9. 2022  ob delavnikih med 17.00 in 19.00 oz. do zapolnitve mest.

Cepljenje bo potekalo v Ambulanti splošne in družinske medicine Metke Munih, dr. med., Rejčeva 4, Nova Gorica.

Upravičenci do cepiva

Upravičenci do cepiva so osebe s stalnim bivališčem v Mestni občini Nova Gorica, razen otrok rojenih po letu 2015 ter odraslih rojenih v letu 1970 do 1973 (ti so letos upravičeni do kritja stroškov cepljenja s strani Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije).