Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Prijava obratovalnega časa gostinskega obrata in kmetije

DATUM OBJAVE 03. junij 2022
VIR

Obrazci

Obrazec za prijavo obratovalnega časa gostinskega obrata in kmetije

Kontakt

Oddelek za gospodarstvo in gospodarske javne službe
Karmen Pellegrini

Telefon: (05) 335 0136
Elektronska pošta: mestna.obcina@nova-gorica.si

Opis postopka

Vlagatelj, gostinec, prijavi razpored obratovalnega časa na predpisanem obrazcu, ki se v skladu z zakonodajo lahko potrdi ali zavrne z odločbo o določitvi obratovalnega časa.

Gostinec, ki posluje v podaljšanem obratovalnem času, mora vsako leto prijaviti obratovalni čas do 15. decembra za naslednje leto. Gostinec, ki posluje v rednem obratovalnem času, prijavlja le spremembe obratovalnega časa.

Pravna podlaga

Upravna taksa

Za potrditev rednega in podaljšanega obratovalnega časa se upravna taksa po ZUT plača v višini 22,60 EUR (tarifna št. 1 in 3). V primeru elektronske oddaje vloge je potrebno plačati upravno takso v višini 18,10 EUR (tarifna št. 3).