Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vloga za vpis v evidenco upravičencev subvencioniranega prevoza pitne vode

DATUM OBJAVE 03. junij 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Obrazci:

Vloga za vpis v evidenco upravičencev subvencioniranega prevoza pitne vode

Kontakt:

Oddelek za gospodarstvo in gospodarske javne službe
3. nadstropje, soba 28
telefon: 05-33 50 130, fax: 05-30 21 233
elektronska pošta: mestna.obcina@nova-gorica.si

Opis postopka:

Do subvencioniranega prevoza pitne vode so upravičena gospodinjstva oz. uporabniki v času sušnega obdobja (ko uporabnik ne razpolaga s potrebno količino pitne vode za lastne potrebe), ki imajo na naslovu dobave stalno prebivališče, ter nimajo možnosti priključitve na javno vodovodno omrežje. Do subvencioniranega prevoza bo upravičen uporabnik, kateremu bo na podlagi vloge izdana odločba o vpisu v evidenco upravičencev subvencioniranega prevoza pitne vode.

Uporabnik je upravičen do največ 8, izjemoma 9 subvencioniranih prevozov letno (v primeru, da redi živino za lastne potrebe), pri tem pa lahko zaprosi za praviloma največ en prevoz pitne vode na tri tedne.

Dobavo vode se naroča neposredno pri dobaviteljih (Javni zavod za gasilsko in reševalno dejavnost – Gasilska enota Nova Gorica ter prostovoljna gasilska društva s sedežem v občini).

Pravna podlaga:

Odlok o subvencioniranju prevoza pitne vode v Mestni občini Nova Gorica

Taksa:

22,60 €

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti