Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Knjižnica pod krošnjami v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 17. junij 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

V senčko različnih krošenj Goriške se tretje leto zapored vrača Knjižnica pod krošnjami. Tudi letos bomo obiskovalce nagovarjali, naj se v zelenem okolju, v mrežah in ležalnikih, za trenutek zaustavijo, vzamejo v roke knjigo ali časopis in umirijo svoje misli.

 

Poleg nabora najnovejših knjig domačih založb je knjižnica tudi letos dobro založena s svežimi časopisi ter tujimi in domačimi revijami, ki jih donirajo slovenske založbe in časopisne hiše. Na vseh enotah se letos prvič predstavljajo e-knjige, ki jih lahko prebirate na e-bralnikih.

 

Ob brezplačnem branju, listanju in uživanju lahko v borovem gozdičku v Novi Gorici prisluhnete predavanjem in pogovorom z gostujočimi avtorji. K nam prihajajo pisatelji, pravljičarji, lutkarji in drugi: Anja Štefan, Boštjan Gorenc – Pižama, Dušan Jelinčič, Ciril Zlobec, Matija Solce, Olga Moroz

 

…dobrodošli da se za trenutek zaustavite v senčki borovcev, v mrežah in ležalnikih, vzamete v roke knjigo ali časopis in umirite svoje misli…

 

Knjižnica pod krošnjami bo ponovno med nami tudi konec avgusta.

Za dodatne informacije  vam je na voljo koordinatorica goriškega programa Mateja Zorn na telefonski številki 041353261 ali e-pošti zornmateja@gmail.com.

 

Program Knjižnice pod krošnjami

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti