Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Otvoritev Otroškega muzeja trajnostnega razvoja

DATUM OBJAVE 20. junij 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

Otvoritev muzeja organizira Mestna občina Nova Gorica v okviru mednarodnega projekta »We are the planet«.Gre za projekt iz programa Europeaid, v katerem poleg Mestne občine Nova Gorica sodelujejo še naslednji partnerji:
-    Pokrajina Teramo (ITA) – vodilni partner
-    Pokrajina Avila (ŠPA)
-    Občina Strovolos (CIPER)
Pri sami izvedbi projekta pa sodelujeta še dve združenji:
-    Umetniško združenje Solstizio (ITA)
-    ProgettoMondo Mlal  (ITA) – nevladna organizacija, ki se ukvarja s projekti za pomoč državam tretjega sveta. Pridružena partnerja projekta sta Regijska razvojna agencija Severne Primorske in "Actions et Développement Association", ki deluje v Burkini Faso in Beninu.

Glavni cilj projekta je osveščanje in spodbujanje mladih generacij v povezavi s Sedmim ciljem (Razvojni cilji novega tisočletja OZN).
Ciljna skupina so učenci stari od 6 do 18 let. V ta namen smo v Novi Gorici na Ljudski univerzi ustanovili Didaktični center, kjer potekajo aktivnosti, vezane na projekt. V okviru delavnic so nastajali izdelki otrok, ki bodo razstavljeni v otroškem muzeju trajnostnega razvoja v avli Mestne občine Nova Gorica.
Še kakšno dodatno informacijo o projektu lahko dobite na uradni spletni strani projekta: www.wearetheplanet.net

Na odprtju bomo skupaj odprli paket z izdelki otrok iz Burkine Faso. Program se bo zaključil predvidoma ob 15.00 uri.


Vabilo

 

Za več informacij o dogodku so vam na voljo:
-    Tanja Krpan, 33-53-115
-    Helena Grmek Šuligoj, 33-53-118
-    Vanda Mezgec, 33-50-143

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti