Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Bliža se odprtje novega rolkarskega poligona v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 16. december 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vsi navdušenci rolkanja, BMX in ostalih urbanih športov ter vsi ljubitelji tovrstne urbane kulture se že veselijo nove pridobitve v mestu, ki bo skupaj z Borovim gozdičkom, knjižnico, prizoriščem Poletne scene in novo ureditvijo središča mesta, s katero mestna občina začenja v januarju, oblikovala nov povezan urbani prostor v mestu.

Nov rolkarski poligon smo zgradili s proračunskimi sredstvi mestne občine in sredstvi Fundacije za šport. Načrtovanje investicije je mestna občina ves čas usklajevala z bodočimi uporabniki poligona prav z namenom, da bi poligon kar najbolje služil svojemu namenu.

Vabilo

 


  

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti