Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Okrogla miza Položaj plesa v Sloveniji - odprimo vrata plesu z uglednimi plesnimi ustvarjalci, pedagogi in kritiki

DATUM OBJAVE 25. marec 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vljudno vas vabimo na naslednji dogodek v okviru leta, ki ga v Mestni občini Nova Gorica posvečamo plesu. V petek, 28. marca 2014, ob 12. uri v Zeleni dvorani novogoriške mestne hiše Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti Območna izpostava Nova Gorica in Mestna občina Nova Gorica prirejamo okroglo mizo z naslovom Položaj plesa v Sloveniji - odprimo vrata plesu.

Z nami bodo ugledni plesni ustvarjalci, plesni kritiki in pedagogi, ki bodo v uvodnem delu okrogle mize predstavili svoj pogled na položaj plesalcev v Sloveniji in na dostopnost kulturnih hramov za plesno ustvarjanje. Spregovorili bodo: Nastja Bremec, Edi Činej, Barbara Drnač, Neja Kos, Nina Meško, Nika Mlakar, Daliborka Podboj, Tomaž Rode in Michal Rynia. Sledil bo pogovor vseh udeležencev o razmerah na področju plesne umetnosti na Goriškem in drugod po Sloveniji.

Več v priponki:

Vabilo

 

Vljudno vabljeni.

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti