Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zvezdni utrinki v kozarcu 2014

DATUM OBJAVE 06. avgust 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Čas prireditve, to je začetek avgusta, daje prireditvi tudi ime, saj je prav v tem času na nebu največ zvezdnih utrinkov, imenovanih tudi »solze svetega Lovrenca«. Prav utrinki so tudi glavna tema prireditve, ki jih organizatorji obiskovalcem prireditve ponujajo v kozarcu, na krožniku, nebu, glasbi in plesu.

Utrinke v kozarcu bodo obiskovalcem prireditve z odličnimi vini ponudili: Kmetija Slavček iz Potoka pri Dornberku, Vina Lepa Vida iz Oseka, Vinarstvo Peter Lisjak iz Zalošč, Frlanova kmetija iz Vogrskega, Kmetija Tratnik iz Dornberka, Vina Dornberg iz Dornberka, Vinogradništvo in vinarstvo Colja iz Stesk pri Braniku, Vina Saksida iz Zalošč, Aleksander in Damir Zgonik iz Branika, Kmetija Batič Šempas.
Utrinke na krožniku - okusi morja bo pripravila Restavracija Grad Kromberk.
Utrinke na nebu bo obiskovalcem predstavilo Astronomsko društvo Nanos iz Ajdovščine.
Utrinke v plesu, orientalske plesalke Prodance Nova Gorica s svetovno prvakinjo Niko Mlakar.

Za glasbene utrinke na prireditvi bo poskrbel Jazz Quintet Nova.

Prireditev je namenjena vsem, ki si želijo sproščenega večera v grajskem parku v soju sveč ob lovljenju utrinkov vina, kulinarike, plesa, glasbe in zvezdnatega neba.

 


 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti