Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Novo srce Nove Gorice

DATUM OBJAVE 29. avgust 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Središče Nove Gorice v teh dneh odseva v prenovljeni podobi. V mestni upravi uresničujemo cilj, ki smo si ga zadali, in sicer da bi oblikovali nov enoten urbani prostor v središču Nove Gorice, ki bo privlačen tako za njene prebivalce kot tudi za obiskovalce, turiste ter poslovni sektor. Gre za enega največjih projektov v mestu v zadnjih letih.

    Nov rolkarski poligon, urejen Borov gozdiček z novo sprehajalno brvjo, prostor Poletne scene z letnim kinom na prostem, prenovljeno središče mesta ter v bodoče prenova Kidričeve ulice bodo ustvarili nov, enoten prostor, ki je pomemben za oblikovanje identitete središča mladega mesta kot prostora za druženje, ustvarjanje, delo in predstavitve.

    S sobotnim uradnim odprtjem vam želimo predstaviti, kako lahko prenovljeni trg dejansko zaživi in prispeva k oblikovanju identitete mesta. Na šestih različnih prizoriščih se bo med 10.00 in 01.00 predstavilo preko 35 različnih goriških ustvarjalcev. K dogodku pa so pristopili tudi številni lokali, trgovine in druge poslovalnice, ki bodo ta dan poslovale dlje kot običajno in nudile tudi posebne ugodnosti. Vstop na vse dogodke bo prost.

     Osrednji del odprtja se bo zgodil ob 21.30, ko bo zaživela tudi fontana na Bevkovem trgu.

Prijazno vabljeni, da preživite sobotni dan v naši družbi.
 

Vabilo

Prizorišča

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti