Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Veselo pustno rajanje v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 11. februar 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Pester pustni program se bo ob 10. uri začel s pustno koreografijo plesne skupine KreArt, ob 10.30 pa se bo nadaljeval z nastopom pevke in animatorke  Claudije. Za otroke iz vrtcev in šol ter vse mimoidoče je pripravila čudovite pustne animacije, v katerih bodo sodelovale pustne maske. Dopoldansko rajanje bo potekalo do 12.30.

Vse velike, male, strašne in malo manj strašne maske vabljene tudi na popoldanski program, kjer smo za zabavo pustnih mask poskrbeli z dve in pol urnim programom, animacijo in pustnim presenečenjem. Ob 16. uri bodo plesale nagajive Pike Nogavičke. Ob 16.30 sledi nastop čarovnika Marisa, ki nas bo v svetu čarovnije zabaval do 17.15. Pustno rajanje se bo nadaljevalo s pevko Claudio, ki bo s petjem in plesanjem razveseljevala vse maske, najizvirnejše pa bomo tudi nagradili. Čisto za konec, okoli 18.30, pa smo pripravili pravo pustno presenečenje. Za vse sladkosnede maske bodo na voljo še slastni pustni krofi in vroč čaj, vsa zbrana sredstva pa bomo namenili pomoči potrebnim.

V primeru dežja bo popoldanska prireditev ob 16. uri na pokritem kotalkališču ob bivši karavli v Solkanu, dopoldanska pa bo v primeru dežja odpovedana.

Pridite, lepo nam bo.