Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

S koncertom skupine TABU začetek poletnih prireditev

DATUM OBJAVE 23. junij 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na zadnjo šolski dan tako  začenjamo niz poletnih prireditev v Novi Gorici pod skupnim naslovom STOPIMO SKUPAJ, ki se bodo odvijale na dveh prizoriščih, na Bevkovem trgu in na ploščadi za novogoriško mestno hišo.  Vrstile se bodo vse do petka, 28. avgusta 2015, ko bodo poletje zaokrožili glasovi Akademskega pevskega zbora Vinko Vodopivec.

Letošnje urbano poletno dogajanje bo tokrat zasnovano nekoliko drugače kot običajno. V programu prireditev se bodo prepletali tako kulturno obarvani dogodki kot tudi predavanja in dogajanja, povezana z zelenimi in trajnostnimi vsebinami.

Objavljamo program poletnih prireditev:

Poletne prireditve 2015 - zgibanka.pdf

 

INFORMACIJE:

Poletne prireditve lahko spremljate na:
www.nova-gorica.si
F: Mestna Občina Nova Gorica

Bi nam radi kaj sporočili? Pišite nam na greengo.novagorica@gmail.com
Nabiralniki predlogov in idej na prizoriščih poletnih prireditev čakajo na vaš papirček.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti