Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nadaljujemo s programom poletnih prireditev Stopimo skupaj

DATUM OBJAVE 03. avgust 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

V četrtek, 6. avgusta, nadaljujemo z zadnjim sklopom filmov Letnega kina Silvana Furlana. Ob 21. uri bo na ploščadi za novogoriško mestno hišo na ogled film Pasolini režiserja Abela Ferrare. V petek, 7. avgusta 2015, se nam ob 21. uri obeta prav poseben filmski večer, Večer kratkih filmov. Poudarek bo na ustvarjanju domačih režiserjev, kot so Gregor Božič, Jan Mozetič in Fabris Šulin, ogledali pa si bomo tudi film Sošolki Darka Sinka in Prespano pomlad Dominika Menceja. Uvodoma bomo ta večer predstavili tudi svežo mladinsko produkcijo filmskih krožkov in mladinskega filmskega tabora Ustanove Silvana Furlana, ki prav ta teden poteka v Novi Gorici.

Za soboto, 8. avgusta, ob 21. uri napovedujemo švedsko komedijo o Stoletniku, ki je zlezel skozi okno in izginil. Letni kino Silvana Furlana zaključujemo v nedeljo, 9. avgusta, ob 21. uri s filmom Gozdovi so še vedno zeleni režiserja Marka Naberšnika, ki bo ta večer tudi gost letnega kina.

Za začetek prihodnjega tedna pa napovedujemo zanimivo akrobatsko-gledališko delavnico za otroke in mladino pod vodstvom Mance Uršič in Katjuše Kovačič. Odvijala se bo od ponedeljka, 10. avgusta, pa vključno srede, 12. avgusta, od 17. do 20. ure. Zbirno mesto je na ploščadi za novogoriško mestno hišo.

Vstop na vse dogodke je prost.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti