Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

V Novi Gorici nadaljevanje poletnih prireditev 'Stopimo skupaj'

DATUM OBJAVE 13. avgust 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na ploščadi za novogoriško mestno hišo bo v četrtek, 13. avgusta, ob 21. uri  večer irske glasbe in plesa s skupino Noreia ,  v petek, 14. avgusta, ob 21. uri pa tematski večer s koncertom, posvečenem Elvisu Presleyu. V nedeljo, 16. avgusta, bo ob 21. uri na Bevkovem trgu plesni večer v izvedbi GOtanga in KreART-a. V ponedeljek, 17. avgusta,  se bo ob 19. uri na ploščadi za novogoriško mestno hišo odvijal dogodek 'Poprajmo naprej: od ideje do dobre zgodbe' v organizaciji Primorskega tehnološkega parka, ki bo v novem šolskem letu že 11. leto zapored organiziral vseslovensko podjetniško tekmovanje za mlade POPRI – Podjetje za prihodnost. V okviru dogodka 'Poprajmo naprej' se bo širši javnosti predstavila vsebina tekmovanja POPRI ter podjetniških krožkov 'Podjetniški eksperiment' (POPRI znanje), kjer lahko udeleženci pridobijo ustrezno znanje iz najsodobnejših podjetniških metodologij. Na dogodku bodo gostovali: Aljoša Pavšič iz lokalnega podjetja Neptun Digital, član komisije tekmovanja POPRI; Jernej Rutar, mentor Podjetniškega eksperimenta; dr. Aleš Tankosić iz Višje strokovne šole (Šolski center Nova Gorica), mentor in član komisije tekmovanja POPRI; profesorica podjetništva na Srednji ekonomski in trgovski šoli v Novi Gorici, Nastja Valentinčič Al Bukhari; zmagovalna ekipa iz kategorije študentov POPRI 2015, 'Hiša vrtnic' ter finalna ekipa iz kategorije OŠ 'Solector Energy'. Gosti bodo predstavili koncept tekmovanja in krožkov, pomen širjenja podjetništva med mlade ter nujnost povezovanja podjetništva oz. podjetniških ustanov z izobraževalnimi institucijami. Pogovor z gosti bo moderiral Rok Gulič iz solkanskega podjetja Editor. Dogodek bo obarvan s posebnim izzivom z nagradami, ki bo razkrit na samem dogodku, in z nagradnim žrebanjem. Vsak udeleženec dogodka bo dobil tudi posebno podjetniško igrico z rešitvami.
V torek, 18. avgusta 2015, ob 21. uri so na ploščad za novogoriško mestno hišo vsi ljubitelji plesa vabljeni na plesni večer z naslovom Zaplešimo v ritmih swinga lindy hop, v sredo, 19. avgusta, pa se bo na istem prizorišču ob 21. uri predstavilo Kulturno društvo Grgar z gledališko predstavo Namišljeni bolnik. V četrtek, 20. avgusta, ljubitelje španščine vabimo na predavanje Barbare Poša Belingar z naslovom UNI3 iz klopi med španske ljudi. Sledita koncerta prav tako na ploščadi za novogoriško mestno hišo, in sicer v petek, 21. avgusta, ob 21. uri koncert Rudi Bučar tria, v soboto, 22. avgusta, ob 21. uri pa koncert skupine Katalena. Na Bevkovem trgu se bo v soboto, 22. avgusta, ob 10. uri začela GO Art tržnica, ob 20. uri istega dne pa se bo prav tako na Bevkovem trgu odvil zaključni nastop udeležencev in plesnih pedagogov Plesnega poletja 2015 z naslovom Odmev barvitih ritmov v izvedbi M&N DC.
V ponedeljek, 24. avgusta, nadaljujemo z zelenimi vsebinami. Ob 18. uri bo na Bevkovem trgu delavnica z naslovom Povezovanje, ki traja - kako začeti, nadaljevati in vztrajati skupaj, pod vodstvom Nare Petroviča. Ob koncu prireditev sta na programu gledališka predstava in koncert. V sredo, 26. avgusta, bo ob 21. uri na Bevkovem trgu predstava Sljehernik v izvedbi Slovenskega narodnega gledališča, zaključimo pa v petek, 28. avgusta, ob 21. uri na Bevkovem trgu s koncertom PAZ Vinko Vodopivec.

V ekipi mestne občine za pripravo poletnih prireditev smo s sodelovanjem ekipe Markacije in aktivnih posameznikov program zasnovali kot koncept kulturnih dogodkov, ki so brezplačno na ogled na dveh osrednjih prizoriščih, Bevkovem trgu in na ploščadi za novogoriško mestno hišo. Dogodke smo obogatili z zelenimi in trajnostnimi vsebinami, katerih glavni namen je osveščanje, izobraževanje in skupno razmišljanje o prihodnosti v mestu in širše.

Poletne prireditve 2015 - zgibanka

 

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti