Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zaključni dogodki Poletnih prireditev

DATUM OBJAVE 25. avgust 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

V sredo, 26. avgusta, ste ob 18. uri vsi vljudno vabljeni pred stanovanjski blok na Erjavčevi 13 v Novo Gorico, kjer se bo v vrtovih za blokom odvila krajša mini delavnica oziroma predstavitev visoke grede in skritega vrta v mestu. Maja Vrčon iz iniciative Podružnica vam bo ob pomoči meščana Nove Gorice, Miloša Mozetiča, predstavila nastajanje visoke grede - njene prednosti in slabosti, kako in kam jo lahko umestimo, katere visoke grede poznamo ipd.  Ogledali pa si boste že nekaj let nastajajočo visoko gredo, ki jo iz odpadne biomase ustvarja gospod Miloš. Pravi skriti zaklad v srcu mesta pa je gotovo vrt, ki ga v svojem zaledju skriva blok številka 1. Že vrsto let ga negujejo in soustvarjajo stanovalci tega bloka. Vrt kot dokaz, da lahko tudi v mestu sami pridelujemo sočno zelenjavo in nekaj mesec v letu živimo preprosto samooskrbno.

            V sredo, 26. avgusta, bo ob 21. uri na Bevkovem trgu sledila predstava Sljehernik v izvedbi Slovenskega narodnega gledališča, zaključimo pa v petek, 28. avgusta, ob 21. uri na Bevkovem trgu s koncertom PAZ Vinko Vodopivec.

            V ekipi mestne občine za pripravo poletnih prireditev smo s sodelovanjem ekipe Markacije in aktivnih posameznikov program zasnovali kot koncept kulturnih dogodkov, ki so brezplačno na ogled na dveh osrednjih prizoriščih, Bevkovem trgu in na ploščadi za novogoriško mestno hišo. Dogodke smo obogatili z zelenimi in trajnostnimi vsebinami, katerih glavni namen je osveščanje, izobraževanje in skupno razmišljanje o prihodnosti v mestu in širše.

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti