Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Koncert Akademskega pevskega zbora Vinko Vodopivec

DATUM OBJAVE 28. avgust 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Poletno dogajanje, ki ga v Mestni občini Nova Gorica organiziramo pod skupnim naslovom Stopimo skupaj, se zaključuje nocoj, prireditve pa se nadaljujejo v september v okviru prireditev ob prazniku mestne občine.

    Nova Gorica je to poletje zaživela v urbanem poletnem dogajanju, ki je bilo tokrat zasnovano nekoliko drugače kot običajno. V programu prireditev so se prepletali tako kulturno obarvani dogodki kot tudi predavanja in dogajanja, povezana z zelenimi in trajnostnimi vsebinami.
    Program je nastajal kot niz večerov s kvalitetno kulturno ponudbo, s poudarkom na domačih ustvarjalcih in z raznolikostjo zvrsti in žanrov, primernih za različne okuse in generacije. Poletni večeri so kot nalašč za utrinek kulture in nanizali smo jih kar nekaj: koncerte, gledališke predstave, plesne utrinke, ustvarjalnice in seveda filmske večere Letnega kina Silvana Furlana pod zvezdnatim nebom.
    Obenem napovedujemo že dogajanje v mesecu septembru, ko svoj praznik praznuje Mestna občina Nova Gorica. Skupaj s številnimi klubi, društvi in posamezniki smo oblikovali zanimiv in pester program za vse generacije. Dogodki se bodo s sodelovanjem vseh vrstili vse do začetka oktobra, kar dokazuje, da praznik ni sam sebi namen, ampak da ga praznujemo skupaj za vse nas.