Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Začenjajo se prireditve ob prazniku Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 29. avgust 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

V septemberskem času nadaljujemo z zeleno obarvano zgodbo letošnjega poletja, ko smo poletne prireditve oblikovali z razmišljanjem o samooskrbi, trajnostnih rešitvah, ki bi nam olajšale vsakdan, in o ponovni uporabi odpadnih materialov, ki lahko na ta način zaživijo novo življenje. Tudi v prazničnem dogajanju bo kar nekaj zeleno obarvanih dogodkov, od sprehodov po Panovcu, do gledališke predstave za otroke, darila mestne občine otrokom ob prazniku.

    Posebno pozornost bomo tudi letos namenili letošnjim občinskim nagrajencem, ki s svojim delom, pogumom in ustvarjalnostjo pomembno prispevajo k razvoju mestne občine. Vemo pa, da med nami živi še veliko posameznikov, ki sicer niso prejeli nagrade, vendar je njihovo delo za kvaliteto življenja v mestni občini in za njen razvoj prav tako dragoceno. Tudi vsem njim velja naša zahvala.

    Vabljeni torej na številne praznične prireditve, program si lahko ogledate v prilogi:

Program prireditev 2015 Praznujmo skupaj.pdf

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti