Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Občinski praznik

DATUM OBJAVE 09. september 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vabljeni na številne dogodke v počastitev občinskega praznika. V petek, 11. septembra, bo od 18. ure dalje na travniku pred novogoriško mestno hišo potekala Robinova zabava.  Istega dne ste ob 17. uri na Bevkovem trgu vabljeni na Festival znanosti Nova Gorica 2015. Organizator je e-Hiša, novogoriška hiša poskusov pod okriljem Mladinskega centra Nova Gorica.  V nedeljo, 13. septembra, pa se bo ob 11. uri v stari čolnarni Kajak kluba Soške elektrarne začela 30. jubilejna Soška regata.
Tudi letos se v mestni občini pridružujemo obeležitvi Evropskega tedna mobilnosti. Program se bo začel v četrtek, 17. septembra, in zaključil v torek, 22. septembra, ko bo v središču Nove Gorice potekala vrsta aktivnosti ob dnevu brez avtomobila. V sredo, 23. septembra, ob 17. uri pa otroke od tretjega leta dalje vabimo v veliko dvorano Kulturnega doma Nova Gorica na ogled gledališke predstave z naslovom Smetiščni škrat. Predstava je brezplačna in je darilo mestne občine otrokom ob občinskem prazniku. Praznični program se zaključuje 12. oktobra z odmevno prireditvijo 62. Gostinsko turističnim zborom  in 18. Slovenskim turističnim forumom v središču Nove Gorice.

program prireditev

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti