Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Tragični dogodek na nekdanjem mejnem prehodu na Erjavčevi ulici

DATUM OBJAVE 14. september 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je ta objekt  prejela v last s strani države pred dvema letoma. V mestni upravi smo že pripravili celoten popis potrebnih del na objektu. Trenutno smo bili v fazi izbire izvajalca za obnovo objekta, ki smo ga namenili kulturnim vsebinam. Pobudniki vsebinske in programske revitalizacije »Carinarnice« so bili Zavod Kinoatelje - Šmihel, KUD KREA – Nova Gorica, Društvo humanistov Goriške in Društvo primorskih arhitektov. Delovali bi sinergično, s skupnimi projekti v čezmejnem prostoru in sodelovali oziroma pomagali pri organizaciji dogodkov ali akcij, ki bi jih izvedla posamezna društva.

Zaradi tragičnega dogodka smo žal morali ta postopek ustaviti do strokovne ugotovitve škode in ocene, ali je smiselno objekt v tem stanju obnoviti ali bo celo potrebno rušenje objekta. Vsekakor si bo mestna občina prizadevala za ureditev te pomembne točke na meji med obema državama.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti