Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Okusimo Goriško v okviru Dnevov slovenskega turizma v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 11. oktober 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

V okviru Dnevov slovenskega turizma se bo zvrstilo kar nekaj dogodkov, kot so Plenarni del Dnevov slovenskega turizma s podelitvijo najvišjih priznanj v turizmu, 62. Gostinsko turistični zbor, prireditev Moja dežela - lepa in gostoljubna in 18. Slovenski turistični forum. V torek, 13. oktobra, pa bo potekala predstavitev goriške ponudbe pod naslovom Okusimo Goriško tako gostom Dnevov slovenskega turizma kot domači javnosti. Predstavili se bodo različni goriški ponudniki. Med 10. in 16. uro bodo potekale predstavitve, pokušine, prodaja lokalnih izdelkov ter ponudba nekaterih turističnih društev.  Med 17. in 22. uro pa se bodo na stojnicah predstavili goriški gostinci in vinarji. Za dobro vzdušje bo poskrbel ansambel Suhu cvetje.

Z dogodkom želimo organizatorji vsem gostom in obiskovalcem Dnevov slovenskega turizma predstaviti bogato in raznoliko goriško gostinsko in turistično ponudbo.

Več:

Dnevi slovenskega turizma 2015

Facebook dogodek

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti