Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Uredili smo kolesarsko izhodišče - počivališče v športnem parku pri Kajak centru v Solkanu

DATUM OBJAVE 19. oktober 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Občine Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava in Mestna občina Nova Gorica so partnerice v projektu z naslovom Regionalno omrežje kolesarskih povezav Severne Primorske - Goriške razvojne regije. Nosilni partner je ICRA d.o.o. Idrija. Mestna občina je v okviru tega projekta izdelala idejno zasnovo za ureditev kolesarske steze in pešce od križišča na Ajševici pri restavraciji Mama do križišča v Ozeljanu (tri hiše). Uredila pa je tudi kolesarsko izhodišče oziroma počivališče v solkanskem športnem parku pri Kajak centru. V ta namen so bile postavljene tri mize s pripadajočimi klopmi, pitnik, koš za ločeno zbiranje odpadkov in stojala za kolesa.

Projekt delno sofinancira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov. Projekt obravnava pripravo in opremljanje kolesarskih povezav v Severni Primorski (Goriški razvojni) regiji z vidika priprave zasnove notranje povezanega omrežja z navezavami na sosednje regije in čezmejne povezave. Cilj projekta je med drugim dvig konkurenčnosti regije v turizmu in razvoj kolesarstva kot pomembnega turističnega produkta ter izboljšana notranja prometna povezanost regije s kolesarskimi potmi.

V okviru projekta bo izdelana tudi zasnova kolesarskega omrežja Severne Primorske z navezavami na sosednja območja in čezmejno območje s poudarkom na vzpostavitvi povezav med turističnimi območji in posameznimi pomembnimi turističnimi točkami.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti