Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Simbolično odprtje sadovnjaka ob Podružnični šoli Ledine v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 12. november 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Letošnje dogajanje v Mestni občini Nova Gorica sta med drugim zaznamovala priprava Trajnostne urbane strategije za mestno območje Nove Gorice in posvečanje zelenim  vsebinam. Odgovore na področju samooskrbe, ponovne uporabe in zelenih površin v mestu smo iskali tudi v okviru poletnega dogajanja Mestne občine Nova Gorica. Eden od pobudnikov tega zelenega gibanja je bil Simon Bizjak iz podjetja Markacija, ki je žal letos veliko prezgodaj preminil. Njegova ideja je bila, da bi v mestu zasadili sadovnjak, v katerem bi ljudje lahko prosto nabirali plodove. Jutrišnje simbolično odprtje sadovnjaka je eden od prvih korakov, da bi uresničili njegovo zamisel.

Vljudno vas zatorej vabimo, da se nam JUTRI, v petek, 13. novembra 2015, ob 10. uri ob Podružniči šoli Ledine v Novi Gorici pridružite na simboličnem odprtju sadovnjaka, posvečenega Simonu Bizjaku.

Vabilo