Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Županova čestitka ob Mednarodnem dnevu invalidov

DATUM OBJAVE 03. december 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vsi skupaj se moramo potruditi, da bi v naši skupnosti nudili vsem enake možnosti. Pri tem prizadevanju nam pomagajo številni posamezniki, pa tudi društva in institucije, zato se vsem, ki kakorkoli pripomorejo k temu, da je invalidom življenje lepše, ob tej priložnosti najlepše zahvaljujem.

Vsem invalidom in invalidskim organizacijam izrekam iskrene čestitke ob Mednarodnem dnevu invalidov. Naj bo vaš praznik priložnost za nove načrte in ideje!

 

Mednarodni dan invalidov - čestitka.pdf

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti