Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

VABILO NA PRIŽIG LUČK IN ODPRTJE DRSALIŠČA

DATUM OBJAVE 04. december 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Otroci so iz odpadnih materialov izdelali novoletne okraske in praznične jelke, s katerimi so olepšali Bevkov trg. Arkade novogoriške mestne hiše pa so okrasili z novoletnimi risbicami in najlepšimi voščili za leto, ki prihaja.

Ob 17. uri bomo skupaj prižgali lučke v središču mesta in tako oznanili začetek prazničnega dogajanja. Svoja vrata pa bo v veseli december prvič odprlo tudi drsališče.

Drsališče bo odprto do 10. januarja 2016, in sicer po naslednjem urniku:
nedelja - četrtek / od 10. do 22. ure
petek - sobota / od 10. do 24. ure
25. december in 1. januar / od 12. do 24. ure

Ob drsališču si bo mogoče izposoditi drsalke. Vstopnina na drsališče znaša 1 evro. Za vse bo poskrbel Mladinski center Nova Gorica.

Vljudno vabljeni in lep pozdrav.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti