Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Pred nami vrhunec novoletnih prireditev v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 30. december 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Silvestrovanje na prostem v Novi Gorici se bo začelo ob 22. uri. Na Kidričevi ulici bodo nastopili Kalamari. Na ploščadi za novogoriško mestno hišo pa se bo ob 22. uri začel Klub Miks z Evo iz Raja. Ob 24. uri bo na Kidričevi ulici  koncert skupine Ne me jugat in Rudija Bučarja. Skupina že več kot petnajst let zabava občinstvo na številnih zabavah po vsej Sloveniji. Znani so po pristnem igranju in zabavi za vse generacije. Vseskozi ustvarjajo tudi avtorsko glasbo. Zadnja leta  spremljajo tudi znanega izolskega kantavtorja Rudija Bučarja.

Zaradi novoletnih prireditev Mestne občine Nova Gorica bo od srede, 30. decembra 2015, do petka, 1. januarja 2016, občasno zaprta Kidričeva ulica v Novi Gorici, in sicer v naslednjih terminih:
- od 30. 12. 2015 od 18. ure do 31. 12. 2015 do 9. ure: popolna zapora dela Kidričeve ulice od Ulice Tolminskih puntarjev do uvoza na parkirišče za Novo KBM,
- od 31. 12. 2015 od 17. ure do 1. 1. 2016 do 9. ure oziroma do vzpostavitve ulice za varen potek prometa: popolna zapora dela Kidričeve ulice od Ulice Tolminskih puntarjev do uvoza na parkirišče za Novo KBM.