Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Silvestrovanje na prostem v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 31. december 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Dogajanje se bo začelo ob 22. uri, ko bo na Kidričevi ulici nastopila skupina Kalamari. Na ploščadi za novogoriško mestno hišo pa se bo ob 22. uri začel Klub Miks z Evo iz Raja. Ob 24. uri bo na Kidričevi ulici  koncert skupine Ne me jugat in Rudija Bučarja. Skupina že več kot petnajst let zabava občinstvo na številnih zabavah po vsej Sloveniji. Znani so po pristnem igranju in zabavi za vse generacije. Vseskozi ustvarjajo tudi avtorsko glasbo. Zadnja leta  spremljajo tudi znanega izolskega kantavtorja Rudija Bučarja.

Zaradi Silvestrovanja bo od danes, 31.12.2015, od 17. ure, do jutri, 1.1.2016, do 9. ure oziroma do vzpostavitve ulice za varen potek prometa veljala popolna zapora dela Kidričeve ulice od Ulice Tolminskih puntarjev do uvoza na parkirišče za Novo KBM.

Vljudno vabljeni vsi, ki želite v dobri družbi na prostem vstopiti v novo leto 2016.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti