Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

S pešbusom v šolo

DATUM OBJAVE 29. marec 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

V akcijo se je do sedaj vključilo 12 tretješolcev, njim sta prilagojeni tudi dve različni trasi po mestu. Učenci se proti šoli odpravijo v spremstvu odrasle osebe, ki jih obenem pouči tudi o varni poti v šolo. V četrtek, 31. marca, bo učence na poti v šolo spremljal tudi župan Matej Arčon.

Program Zdravšolar.si koordinira Inštitut za politike prostora, pri njem pa sodelujejo še Društvo Focus, Društvo Gekolina, Ljubljanska kolesarska mreža, Slovenska zveza za javno zdravje – SZOTK, Zavod Eko – Humanitatis, Studio 12 in Mariborska kolesarska mreža.

Program sofinancira Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije.

Več informacij najdete na spodnji povezavi http://www.zdravsolar.si/ 

Peš bus zgibanka

Peš bus linija


 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti