Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nove zasaditve dreves v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 25. april 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zasadili smo osem novih dreves, in sicer: drevesa" Cercidiphyllum japonicum" na zelenici na Ulici Gradnikove brigade 9, zasaditev drevesa "Sophora japonica" na zelenici za stanovanjskim objektom na Erjavčevi ulici 11, dosaditev dreves v drevoredu na Ulici Gradnikove brigade, in sicer pet sadik "Acer platanoides" ter saditev "Pinus pinea" v Borov gozdiček ob klopci pod parkiriščem ob Vojkovi cesti.

Veselimo se nove zelene pridobitve v mestu in upamo, da je bodo veseli tudi prebivalci in obiskovalci mesta. Obenem sporočamo, da so se ob bližajoči se 70-letnici Nove Gorice, ki jo bomo praznovali prihodnje leto, že začele priprave na zasaditev 70-ih novih dreves v mestu. Eno drevo za vsako leto, tako da bo naše mesto še bolj mesto v parku, kot si je Novo Gorico zamislil arhitekt Edvard Ravnikar.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti