Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Goriški mlaj 2016

DATUM OBJAVE 25. april 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Prireditev se bo začela v sredo, 27. aprila 2016, ob 8.30 na Trnovem, kjer bodo organizatorji izbrali in posekali smreko ter pripravili jambor in venec. Istega dne zvečer bo na Trnovem tudi družabna prireditev.

V petek, 29. aprila, bodo žene na Trnovem in v Novi Gorici pletle vence in bršljanovo kito za okrasitev mlaja. 

Furmani bodo s Trnovega proti Novi Gorici krenili v soboto, 30. aprila 2016, ob 9. uri. Na poti bodo z mlajem postali pred gostilnami na Ravnici, na Prevalu, pri Oddihu, pred gostilno Adriatik v Solkanu in ob restavraciji Gurman v Novi Gorici.

Pred mestno hišo bodo prispeli ob 16.30, kjer bo potekal slovesen sprejem mlaja.

Vljudno vabljeni!

 

Mlaj 2016 - program.jpg

 

 

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti