Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Prihaja Poletna scena 2016

DATUM OBJAVE 19. junij 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zvrstili  se bodo številni koncerti, gledališke in lutkovne predstave, predavanja in tudi plesno dogajanje. V avgustu pa bo poletna scena v znamenju Letnega kina Silvana Furlana. Ob tem bomo poskrbeli za kulinarične večere, obiskovalci pa se bodo nekajkrat lahko sprehodili tudi po umetniški tržnici GO Art. Kot je za dogodke mestne občine že značilno, pa bomo tudi tokrat pomembno besedo dali domačim, goriškim ustvarjalcem. Za gostinsko ponudbo bodo letos poskrbeli v Kud-u Krea, ki skupaj z nami tudi sooblikujejo program dogajanja.

Posamezni dogodki se bodo odvili na Bevkovem trgu, zlasti to velja za koncerte 20. Mednarodnega srečanja saksofonistov, ki ga pripravljajo v Kulturnem domu Nova Gorica.

Posebno prizorišče bo urejeno na Poletni sceni, na ploščadi med mestno hišo in Goriško knjižnico Franceta Bevka. V zadnjih letih so to prizorišče obiskovalci vzeli za svojega. Letos bo za njegovo vizualno podobo poskrbela ekipa ustvarjalcev iz podjetja WonderLab, za udobje pa tudi tokrat Petra Doljak, ki ustvarja pod blagovno znamko RE.DO. Poudarek je na ponovni uporabi materialov in urbani podobi s pridihom lutk v letu, ki ga na mestni občini posvečamo lutkovni umetnosti.
       
Da boste obiskovalci Poletne scene lahko redno obveščeni o programu, smo pripravili novo spletno stran dogodkov Mestne občine Nova Gorica, ki jo najdete na naslovu www.dogodki-novagorica.si. Na spletni stani in na FB mestne občine vas bomo redno obveščali o dogajanju, novostih, spremembah, skratka o utripu Poletne scene.

Prijazno vabljeni!

 

POLETNA SCENA 2016

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti