Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poletna scena 2016 v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 21. junij 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zvrstili se bodo številni koncerti, gledališke in lutkovne predstave, predavanja in tudi plesno dogajanje. V avgustu bo poletna scena v znamenju Letnega kina Silvana Furlana, ki vsako leto pod zveze privabi številne ljubitelje dobri filmov. V programu letnega filma bo tudi letos poleg tujih filmov mogoče najti sodobno slovensko filmsko ponudbo. Ob tem bomo v sodelovanju s Kud-om Krea poskrbeli za kulinarične večere, obiskovalci pa se bodo nekajkrat lahko sprehodili tudi po umetniški tržnici GO Art. Kot je za dogodke mestne občine že značilno, pa bomo tudi tokrat pomembno besedo dali domačim, goriškim ustvarjalcem.
Posamezni dogodki se bodo odvili na Bevkovem trgu, zlasti to velja za koncerte 20. Mednarodnega srečanja saksofonistov, ki ga pripravljajo v Kulturnem domu Nova Gorica.
Fotografijo Poletne scene  letos podpisuje fotograf David Verlic / www.e-fronta.info, za njeno grafično podobo pa je poskrbela mlada oblikovalka  Špela Lutman.

Da bodo lahko obiskovalci Poletne scene redno obveščeni o programu, smo pravkar objavili novo spletno stran  - Dogodki Mestne občine Nova Gorica:  www.dogodki-novagorica.si . Na tej strani in na FB mestne občine Mestna občina Nova Gorica  bomo redno obveščali o dogajanju, novostih, spremembah, skratka o utripu Poletne scene. Vstop na vse dogodke bo prost, za začetek pa najava otvoritvenega koncerta: v  soboto, 25. junija, bo na Poletni sceni nastopila slovensko - hrvaška zasedba Lollobrigida.  
Nova Gorica postaja vse bolj prepoznavna po njenem urbanem dogajanju skozi vse leto. Po zaključku poletnih prireditev na mestni občini v septembru pripravljamo prireditve ob prazniku mestne občine, pri katerem že tradicionalno sodelujejo številna društva, institucije in posamezniki. Leto bomo zaključili z novoletnim dogajanjem. Prihodnje leto pa bo Nova Gorica praznovala 70. rojstni dan. Novo zgodbo mesta bo razkril niz prireditev, ki bodo posvečene 70-letnici Nove Gorice.

 

POLETNA SCENA 2016 - program.pdf

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti