Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nadaljevanje poletnih prireditev v Novi Gorici www.dogodki-novagorica.si

DATUM OBJAVE 29. junij 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Nocoj, v sredo, 29. junija, Nova Gorica ponovno vstopa v bogat glasbeni svet saksofona, ki nas bo spremljal vse do 10. julija. Ob 21. uri nam bodo z glasbeno poslastico na Bevkovem trgu postregli Big Band NOVA pod taktirko trobentača Damijana Valentinuzzija. Ob 22.30 se bo dogajanje nadaljevalo na ploščadi za novogoriško mestno hišo z improviziranim gledališkim nastopom skupine Dženny Improteam.

Jutri, v četrtek, 30. junija, bomo dogajanje na Poletni sceni nadaljevali ob 21. uri z braniško skupino Black Star Rock Band, ki bo prizorišče napolnila s pozitivno mladostno energijo v znamenju rocka. Ob 22.30 pa bo na oder stopila skupina mladih goriških upov The Breaks, ki bo občinstvo zazibala v ritmih energičnega in emocionalnega indie rocka.

Na Bevkovem trgu se v petek, 1. julija, nadaljuje niz koncertov v okviru letošnjega 20. jubileja Mednarodnega srečanja saksofonistov. Ob 21. uri bomo prisluhnili Jazz Punt Big Bandu s skladbami svetovno znanih izvajalcev, kot so Phil Collins, Aretha Franklin, Norah Jones in drugi. Ob 22.30 pa se bo dogajanje nadaljevalo na ploščadi za mestno hišo, kjer bodo udarno in brezkompromisno nastopili sloviti Lačni Franc in Zoran Predin.
Saksofonisti nam bodo z glasbeno poslastico postregli tudi v soboto, 2. julija, ko bo na Bevkovem trgu nastopil Big Band Grosuplje v sodelovanju s solo vokalistom Blažem Vrbičem. Prizorišče Poletne scene pa bodo ob 22.30 zasedli goriški maturantje, ki jim bo nepozaben glasbeni večer obarval Trkaj.

V nedeljo, 3. julija, bo ob 19.30 na ploščadi pri SNG Nova Gorica na sporedu klovnska predstava Izgubljena kolesa časa (Serious Clowns) v okviru Mednarodnega festivala uličnega gledališča Ana Desetnica. Ob 21. uri pa se bo dogajanje Poletne scene nadaljevalo na ploščadi za mestno hišo s koncertom priljubljenega koroškega kantavtorja Adija Smolarja.  

Vstop na vse dogodke Poletne scene je prost.

Nadaljujemo že v ponedeljek, 4. julija.... Več na www.dogodki-novagorica.si in na FB Mestne občine Nova Gorica.
_______________________________________________

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti