Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poletne prireditve na Poletni sceni v Novi Gorici od 11. do 17. julija 2016 www.dogodki-novagorica.si

DATUM OBJAVE 11. julij 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

V okviru poletnih prireditev Mestne občine Nova Gorica »Poletna scena 2016« se bomo danes, v ponedeljek, 11. julija, ob 21. uri podali na potopisno druženje z Andrejo Avberšek po Ugandi in Zanzibarju.

Jutri, v torek, 12. julija, ob 21. uri bodo na svoj račun prišli ljubitelji rapa, ki se bodo lahko na prizorišču za mestno hišo pod taktirko DJ Pippsa pomerili v prostem slogu rapanja.  

V sredo, 17. julija, ob 17. uri se bomo »preselili« v Dalmacijo in na Poletni sceni pripravili pravo dalmatinsko fešto s pristno glasbo, slastnimi ribami in osvežilnim vinom.  

V četrtek, 14. julija, nas bo na prizorišču za mestno hišo ob 19. uri najprej pričakala GO ART pisana umetniška tržnica s ponudbo unikatnih ročno izdelanih umetnin, ob 21. uri pa sledi večer goriških oljčnih olj, domačega sira in mesnin ob glasbeni spremljavi tria Tiasha Acoustic.

Konec tedna bomo ponovno zaplavali v koncertne vode. V petek, 15. julija, ob 21. uri nas bo z virtuozno, nabrito in zapeljivo avtorsko glasbo v gipsy swing ritmih zazibal izvrstni kitarski solist Teo Collori s skupino Momento Cigano.

V soboto, 16. julija, ob 21. uri bo na prizorišču za mestno hišo na sporedu koncert Zorana Čalića, enega najvidnejših predstavnikov hrvaškega rocka, ki ga slovensko občinstvo pozna tudi kot kitarista priljubljene skupine Big Foot Mama. Družbo na odru mu bodo delali izkušeni glasbeniki v zasedbi Zoran Čalić Band.

V nedeljo, 17. julija, ob 21. uri se nam na Poletni sceni obeta koncert skupine Etno Bande Poseben gušt, ki izvaja izključno pesmi Iztoka Mlakarja z originalnim in avtentičnim glasom vrhunskega imitatorja, vokalista in interpreta ob spremljavi kitare, harmonike in kontrabasa.


Vstop na vse dogodke Poletne scene je prost.

Nadaljujemo v ponedeljek, 18. julija.... Več na www.dogodki-novagorica.si in na FB Mestne občine Nova Gorica.
________________________________________________

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti