Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Prireditve na Poletni sceni v prvem avgustovskem tednu

DATUM OBJAVE 01. avgust 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Pregled prireditev na Poletni sceni za tekoči teden
 

Na novogoriški Poletni sceni se tudi v avgustu nadaljuje poletno dogajanje z raznolikim izborom dogodkov, ki so namenjeni vsem generacijam. Danes, v ponedeljek, 1. avgusta, ste ob 21. uri vabljeni na potopisno druženje s Petrom Močnikom po Kamerunu in Gabonu. V primeru dežja predavanje odpade.
Na torkovem Jam session-u oziroma odprtem odru od 21. ure dalje lahko nastopijo glasbeniki, plesalci, igralci, pevci in vsi ostali ustvarjalci, ki bi radi izrazili svoj talent.
V sredo, 3. avgusta, se bo ob 20. uri nadaljevala Akademija piva, tokrat 2. stopnje, pod vodstvom ekipe Pivopis.si. Že od 19. ure dalje pa vse do polnoči bo na Poletni sceni potekala tudi izmenjava oblačil. Vse skupaj bo sklenil nastop francoskega dua Olivero & Sukh Mahal. Olivier Olivero, bivši pevec in harmonikar pri skupini Rageous Gratoons, in Sébastien Lauquere, bivši basist in tolkalec pri skupini Andy's car crash, bosta nedvomno obarvala večer s svojim t.i. žanrom Electro Rock Nomade.
V četrtek, 4. avgusta, bodo namesto kantavtorskega večera, ki smo ga sprva napovedali, od 21. ure dalje na sporedu Karaoke.
V petek, 5. avgusta, pa se nam ob 21. uri obeta koncert Magic Jam-a, ki ga sestavljajo bobnar Zlatko Đogić, basist Julijan Erič in Igor Leonardi na električni/midi kitari. Glasbeniki se podajajo v neznane sfere, kjer med sabo in s publiko komunicirajo z univerzalnim jezikom glasbe - super groovy, funky, space rockin’ doživetje.
Sobota in nedelja pa bosta novogoriško Poletno sceno obarvala v filmske podobe. V soboto, 6. avgusta, se ob 21. uri namreč začenja program letošnjega Letnega kina Silvana Furlana. Otvoritveni film bo letos slovenski film Utrip ljubezni, režiserja Borisa Petkovića. Film nosi letnico 2015. Gre za ljubezensko zgodbo prepleteno z rapom. Na otvoritvenem večeru bodo z nami nekateri člani filmske ekipe, in sicer režiser Boris Petković, asistentka režije Mirella Habr ter Jernej Gašperin, ki v filmu nastopi v glavni moški vlogi.
V nedeljo, 7. avgusta, pa ob 21. uri napovedujemo epsko zgodbo o britanski pustolovki in raziskovalki Gertrude Bell v filmu Wernerja Herzoga Puščavska kraljica.

Več informacija o Letnem kinu Silvana Furlana najdete na povezavi:

http://dogodki-novagorica.si/dogodki/kategorija/letni-kino/

Vstop na vse dogodke Poletne scene, tudi na letni kino, je prost.