Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poslovil se je Rudolf - Rudi Šimac. Do petka, 16. septembra, bo v mestni hiši odprta žalna knjiga.

DATUM OBJAVE 14. september 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Hvaležni smo mu za prispevek k razvoju novogoriške občine, zlasti na gospodarskem področju. Posebej pomembna je bila njegova vloga pri ohranjanju in razvoju pevske kulture na Primorskem. Dragocen je bil tudi kot zapisovalec zgodovinskega spomina naših krajev.

Danes, v sredo, 14. septembra 2016, ob 14. uri smo se ga v veliki sejni dvorani novogoriške mestne hiše spomnili z žalno sejo.

V četrtek, 15. septembra 2016, in v petek, 16. septembra 2016, pa bo v poslanski pisarni mestne hiše (I. nadstropje, soba št. 1) odprta žalna knjiga. Vpis bo mogoč med 9. in 18. uro.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti