Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javno povabilo k sodelovanju v programu 70-letnice Nove Gorice

DATUM OBJAVE 11. oktober 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zagotovo bo to priložnost, da se ozremo na zgodovino Nove Gorice, predvsem pa skupaj povemo, kako čutimo mesto danes in kako ga vidimo v prihodnosti. Naj bo to naš skupen izziv, prepustimo se ustvarjalnosti in izvirnosti ter poiščimo odgovore na vprašanja o identiteti sodobne Nove Gorice.

V programu 70-letnice Nove Gorice, ki se bo odvijal celo leto, želimo povezati vse, ki imajo Novo Gorico radi in si želijo s svojim prispevkom, dogodkom, publikacijo, stripom, filmom, aplikacijo, videom, plesom, predstavo, grafitom, glasbo, okoljsko akcijo in še čim prispevati k praznovanju te pomembne obletnice.

Predlogi, ki bodo vsebinsko sodili v praznovanje 70-letnice Nove Gorice, bodo vključeni v promocijske aktivnosti Mestne občine Nova Gorica v prihodnjem letu.

...........................................................................

VLOGA ZA SODELOVANJE

Vašo vlogo za sodelovanje v programu praznovanja 70-letnice Nove Gorice lahko do 10. novembra 2016 posredujete na elektronski naslov mestna.obcina@nova-gorica.si ali pa pošljete na naslov Mestna občina Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica s pripisom: Vloga za sodelovanje v programu 70-letnice Nove Gorice. Za vse dodatne informacije lahko pokličete na tel. številko: 05 / 33 50 111.

Vloga za sodelovanje v programu 70-letnice Nove Gorice (doc)

 

Javno povabilo k sodelovanju (pdf)

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti