Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Teden zdravja od 3. do 9. aprila v Novi Gorici – Aktiviraj se za dobro počutje!

DATUM OBJAVE 27. marec 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Teden zdravja je priložnost, da se zavemo, kako pomembno je biti zdrav in zdravje ohraniti. V skrbi za ohranjanje in krepitev zdravja v našem okolju deluje veliko organizacij, ki bodo Teden zdravja obeležili z različnim brezplačnimi dogodki.

Organizatorji posebej vabijo na nastop zdravnice Sanele Banović z naslovom »Objem, dotik, poljub«, ki bo 6. aprila ob 16.30 v gledališki dvorani Gimnazije Nova Gorica. Sledila bo svečana seja Regijskega sveta za javno zdravje, na kateri bodo župani vseh občin v regiji s podpisom svečane zaveze zagotovili podporo krepitvi duševnega zdravja. S podpisom Listine o podpori Programu Svit bomo dobili prvega ambasadorja Programa Svit v regiji.

7. april je dan, ko vsako leto obeležujemo svetovni dan zdravja. Geslo letošnjega svetovnega dne je Spregovorimo o depresiji. Pogovor o depresiji pomaga pri odpravljanju stigme in spodbuja, da več ljudi v stiski poišče pomoč ter je tudi bistven sestavni del okrevanja.

Osrednji dogodek Tedna zdravja bo 7. aprila med 9. in 14. uro na Bevkovem trgu. V letošnjem letu, ko mesto Nova Gorica praznuje 70. rojstni dan, bo ta dan tudi priložnost, da spodbudimo prebivalce in obiskovalce našega mesta k zdravemu načinu življenja, saj je prav zdravje ena najpomembnejših vrednot. Vabljeni torej k druženju in seznanitvi z informacijami, ki nam bodo v pomoč pri skrbi za naše zdravje. V primeru slabega vremena se bo dogajanje preselilo pod arkade novogoriške mestne hiše.

Celoten program Tedna zdravja je objavljen v priponki:

Aktivnosti v Tednu zdravja - Program.pdf

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti