Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

30 let Podružnične šole Ledine – pregledna razstava gradiva, dogodkov in projektov

DATUM OBJAVE 05. april 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Jubileja mesta Nove Gorice in Podružnične šole Ledine si letos podajata roke. V avli novogoriške mestne hiše je v teh dneh na ogled pregledna razstava, ki vas bo popeljala skozi 30 let šole. Učiteljici Tina Jarc in Elizabeta Humar sta pobrskali po kronikah šole in nastala je razstava, ki prikazuje prehojeno pot od temeljnega kamna do današnje stavbe ter pestro dogajanje v šoli, ki se je poleg pouka zvrstilo v tridesetletnem obdobju. Predstavi dogodke, od sprejema prvošolcev do prireditev in različnih sodelovanj, pa tudi projekte, s katerimi je šola postala varna, zdrava in eko. Knjižničarka je postavila na ogled najstarejše knjige in berila iz šolske knjižnice ter način izposoje knjig v preteklosti. Učenci pa so poskrbeli za literarna in likovna dela na temo »Naša šola«. Razstava bo na ogled do 21. aprila 2017.

Praznovanje jubileja šole so v petek, 7. aprila 2017 v veliki dvorani novogoriške mestne hiše zaokrožili z zaključnim koncertom otroškega pevskega zbora in mladih glasbenikov.

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti