Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Moja, tvoja, naša Nova Gorica – očistimo mesto in okolico

DATUM OBJAVE 19. april 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na dan Zemlje, v soboto, 22. aprila 2017, bo v Novi Gorici potekala čistilna akcija mesta in okolice, za katero so moči združili taborniki Rodu soških mejašev in skavti Stega Nova Gorica 1 pod okriljem Mestne občine Nova Gorica in v sodelovanju s Komunalo Nova Gorica d.d. Dogodek je del praznovanja 70-letnice Nove Gorice.

Dobimo se ob 10. uri na Bevkovem trgu,  od koder se bomo odpravili na čiščenje našega mesta in okolice, ki se bo zaključilo ob 13. uri. Od takrat dalje pa bodo na Bevkovem trgu delavnice za otroke in odrasle na temo okolja in zmanjševanja odpadkov. Med delavnicami bosta tudi popravljalnica koles, kamor lahko pripeljete popravit svoje kolo, ter izmenjevalnica oblačil, na katero lahko prinesete oblačila, ki vam niso več všeč ali prav, ter izberete kakšen drugi kos.

Moja, tvoja, naša Nova Gorica – pridružite se čiščenju našega mesta in okolice!

 

Več informacij: www.dogodki-novagorica.si ali facebook/Moja, tvoja, nasa Nova Gorica

 

V primeru dežja se bodo izvedle le delavnice, in sicer pod arkadami novogoriške mestne hiše med 10. in 13. uro.

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti