Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zadnja delavnica participativnega proračuna, 7. junija v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 06. junij 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vljudno vabljeni, občanke in občani, na zadnjo delavnico Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica, ki bo v sredo, 7. junija 2017, ob 19. uri v veliki dvorani novogoriške mestne hiše.

Na delavnici bo predstavljen participativni proračun, njegove prednosti ter načini sodelovanja. Čas bo tudi za vaša vprašanja.

Drznite si, razmišljajte, spodbujajte in postavljajte nove mejnike. S svojimi predlogi lahko spreminjate skupnost, skrbite za okolje in naravo, prisluhnete sočloveku, skratka se kot posameznik aktivno vključite. Pridite, vprašajte in sodelujte. Naj se sliši vaš glas! Zato povejte naglas, za vse nas!

 

5 Delavnica participativni proracun - vabilo.pdf

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti