Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Mestna občina Nova Gorica praznuje

DATUM OBJAVE 24. avgust 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mesec september ima v življenju mestne občine in njenega središča, Nove Gorice, posebno mesto, saj v tem času obeležujemo občinski praznik v spomin na začetek Goriške fronte (9. september 1943). Zgodba mesta in občine je tudi sicer tesno prepletena z zgodovinskimi dogodki, ki so pomembno vplivali na njen nadaljnji razvoj. Letošnje praznovanje je še posebej slavnostno, saj bomo v Novi Gorici praznovali dan vrnitve Primorske k matični domovini ter 70 let mesta Nova Gorica.

Tudi letos so se na naše povabilo k pripravi skupnega programa ob prazniku mestne občine odzvali številni posamezniki, klubi, društva in institucije, kar odraža aktivno sodelovanje občanov pri oblikovanju prazničnega dogajanja.

Na spodnji povezavi objavljamo celotno knjižico s programom in pregledom zanimivih utrinkov preteklega leta:
Praznik MONG program prireditev 2017.pdf

Prireditve se bodo odvijale vse do sredine oktobra, ponujale pa bodo zanimive vsebine za vse generacije. Vabljeni vsi, občanke in občani mestne občine ter vsi ostali obiskovalci. Dobrodošli pri nas z željo, da bi se v naši občini lepo počutili in da bi bilo praznovanje še dodatno obogateno z vašim zadovoljstvom.

Vabljeni k spremljanju naših objav na www.dogodki-novagorica.si, kjer bomo napovedovali tudi morebitne spremembe v programu. Zanimive utrinke pa objavljamo tudi na facebook strani Mestne občine Nova Gorica.

Iskrene čestitke ob prazniku!

 

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti