Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Festival znanosti Nova Gorica

DATUM OBJAVE 03. oktober 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

e-Hiša, novogoriška hiša poskusov, ki deluje pod okriljem Mladinskega centra Nova Gorica, organizira že peti Festival znanosti Nova Gorica. V okviru letošnjega nekoliko drugače zasnovanega dvodnevnega festivala bo obiskovalce vseh starosti s senzacionalnimi znanstvenimi »kitchen science« šovi navduševal fizik in kemik Dr. Fabrice Riblet.

Skupaj kar 9 brezplačnih predstav, ki se bodo odvijale v petek, 6. 10., in soboto, 7. 10. 2017, v športni dvorani OŠ Milojke Štrukelj Nova Gorica, ponuja širši javnosti edinstveno priložnost, da se sreča z znanostjo in znanstveniki od blizu v sproščenem okolju.

Poleg znanstvenih šovov, ki se bodo odvijali na enem delu dvorane, vas bo v osrčje znanosti, tehnologije in razvoja popeljal sejem visoke tehnologije, kjer vas bodo razstavljavci, z delavnicami, demonstracijami in poskusi vabili, da poskusite, odkrijete in se zabavate.

Več informacij in podroben urnik vseh predstav Festivala znanosti Nova Gorica 2017 najdete na spletni strani festivala http://www.festivalznanosti.si

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti