Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Participativni proračun: predstavitev projektnih predlogov in vabilo na glasovanje

DATUM OBJAVE 03. november 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

V nedeljo, 19. novembra 2017, vas vabimo na glasovanje o projektnih predlogih za Participativni proračun Mestne občine Nova Gorica, ki ste jih občanke in občani oddali ter jih je Komisija za izvedbo participativnega proračuna uvrstila na glasovanje.

Še pred tem pa bo v četrtek, 9. novembra 2017, ob 17. uri v veliki dvorani novogoriške mestne hiše PREDSTAVITEV projektnih predlogov za Participativni proračun Mestne občine Nova Gorica. Projektni predlogi bodo občankam in občanom na vpogled tudi od 14. do 17. novembra 2017 med 8. in 12. uro ter med 13. in 15. uro v I. nadstropju  novogoriške mestne hiše, pisarna 35.

GLASOVANJE o projektnih predlogih Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica bo potekalo v nedeljo, 19. novembra 2017, med 8. in 12. uro ter med 15. in 19. uro na sedežih krajevnih skupnosti.

Svoj glas boste lahko oddali tudi na PREDČASNEM GLASOVANJU v sredo, 15. novembra 2017, med 9. in 17. uro v Zeleni dvorani v I. nadstropju novogoriške mestne hiše.

Oddajte svoj glas.

 

Več o glasovanju: www.nova-gorica.si/proracun/glasujem

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti