Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Oddajte svoj glas - vabilo na glasovanje o projektnih predlogih za Participativni proračun MONG za leto 2018

DATUM OBJAVE 15. november 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

V nedeljo, 19. novembra 2017, vas vabimo na glasovanje o projektnih predlogih za Participativni proračun Mestne občine Nova Gorica, ki ste jih občanke in občani oddali ter jih je Komisija za izvedbo participativnega proračuna uvrstila na glasovanje.

GLASOVANJE o projektnih predlogih Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica bo potekalo v nedeljo, 19. novembra 2017, med 8. in 12. uro ter med 15. in 19. uro na sedežih krajevnih skupnosti.

Projektni predlogi bodo občankam in občanom na vpogled od 14. do 17. novembra 2017 med 8. in 12. uro ter med 13. in 15. uro v I. nadstropju  novogoriške mestne hiše, pisarna 35.

Oddajte svoj glas.

Več o glasovanju: www.nova-gorica.si/proracun/glasujem

 

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti