Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Podaljšan rok za oddajo prijav na Javni razpis za sofinanciranje kulturnih projektov v MO Nova Gorica v letu 2018

DATUM OBJAVE 09. februar 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je podaljšala rok za oddajo prijav na Javni razpis za sofinanciranje kulturnih projektov v Mestni občini Nova Gorica v letu 2018, in sicer do petka, 23. februarja 2018 (do 10. ure zjutraj). Prijavitelji, ki so prijave že oddali, lahko do tega datuma svoje prijave spreminjajo oz. dopolnjujejo.

Skladno s sprejetim Odlokom o rebalansu proračuna Mestne občine Nova Gorica za leto 2018 so povišana tudi sredstva za namen Javnega razpisa za sofinanciranje kulturnih projektov v Mestni občini Nova Gorica v letu 2018, in sicer iz 60.000 € na 70.000 €. 

SPREMEMBE Javnega razpisa za kulturne projekte MONG 2018 .pdf

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti