Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Karierni sejem 2018 v Novi Gorici in nove priložnosti za zaposlitev

DATUM OBJAVE 19. februar 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zaposlitveni portal MojeDelo.com skupaj z Mestno občino Nova Gorica in Zavodom RS za zaposlovanje organizira v četrtek, 1. marca 2018, med 10. in 18. uro v novogoriški mestni hiši Karierni sejem v Novi Gorici. Na sejmu se bo predstavilo več kot 25 lokalnih podjetij, ki trenutno v svoje vrste vabijo novi kader.

 

PROGRAM srečanj v Veliki dvorani novogoriške mestne hiše:

10.30-11.30
OKROGLA MIZA

Predstavniki podjetij in strokovnjaki za zaposlovanje bodo razpravljali o tem, kdo so pravi kandidati za delovna mesta, kako jih podjetja iščejo in najdejo, katera so prava podjetja za iskalce, kateri je pravi naslednji karierni korak.

Sodelujoči na okrogli mizi:
– Predstavnik mestne občine Nova Gorica
– Vesna Petric Uran, direktorica OS Nove Gorice, Zavod RS za zaposlovanje
– mag. Miloš Požar, član uprave MAHLE Letrika d.o.o. in vodja Sektorja za kadre in splošne zadeve
– Tevž Korent, član uprave HIT d.d. Nova Gorica
– Peter Orbanić, vodja poslovne enote ITW METALFLEX TOLMIN
– Fabrizio Korošecm direktor družbe GOSTAL –GOPAN d.o.o. Nova Gorica
– Tomaž Gorjup, direktor poslovanja podjetja Styria digital marketplaces, d.o.o.


11.45-13.45
DELAVNICA MojePrvoDelo: Uspešno iskanje zaposlitve za mlade iskalce

Namen, cilj in vsebina predavanja je mladim iskalcem zaposlitve, ki prvič vstopajo na trg dela, predstaviti stanje ter potrebna znanja in veščine, ki jih potrebujejo za uspešen vstop.  Po udeležbi na predavanju bodo udeleženci opremljeni z vsemi ključnimi znanji in informacijami, ki jih potrebujejo za uspešen samostojen vstop na trg dela in začetek uspešne kariere. Vsebine in znanja, predstavljena na predavanju, bodo udeležencem na voljo tudi v obliki e-priročnika.

VSEBINE DELAVNICE
– Sodobni trg dela in proces nastanka delovnega mesta
– Kaj lahko delam in ali res nimam izkušenj?
– Aktivno iskanje zaposlitve, ključne pasti in priložnosti
– Moderne metode iskanja zaposlitve

IZVAJALEC
Gorazd Prah je predavatelj, karierni svetovalec, zaposlitveni trener in dolgoletni sodelavec MojeDelo.com. Soavtor zaposlitvenega priročnika “Kako uspešno iskati zaposlitev?” in razvijalec programov za spodbujanje podjetnosti in zaposljivosti.


14.00-14.45
DELAVNICA Odločite se ZAposliti

Pomembne stvari v življenju so po navadi povezane z osebnimi prepričanji, kar velja tudi za iskanje zaposlitve. Pri tem je potrebno sprejeti odločitve, s katerimi  prevzamemo soodgovornost za svoj položaj.

Z udeleženci bomo na delavnici ozavestili nekatera stališča in prepričanja, ki jih omejujejo pri sprejemanju odločitev v povezavi z zaposlitvijo. Predstavili bomo  ključne informacije  in potrebne veščine za uspešnejše iskanje zaposlitve.

PREDAVATELJICI
Sara Krošelj in Klara Vidmar

 

Več: www.kariernisejem.com

 

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti