Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Mladi so iskali rešitve na probleme v družbi – zaključek Podjetniškega eksperimenta

DATUM OBJAVE 13. marec 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Primorski tehnološki park in Mestna občina Nova Gorica vabita v petek, 16. marca 2018, ob 9. uri v Veliko dvorano novogoriške mesten hiše na zaključno prireditev Podjetniškega eksperimenta, na katerem je sodelovalo kar 70 učencev OŠ Milojke Štrukelj Nova Gorica, OŠ Solkan, OŠ Dornberk, OŠ Šempas, OŠ Renče in OŠ Kanal. Prireditev je del programa Leta ustvarjalnosti mladih.

Podjetniški eksperiment je interesna dejavnost za učence od 7. do 9. razreda. Osrednji namen je spodbuditi kompetence mladih na področju inovativnosti, ustvarjalnosti in podjetnosti. Na delavnicah so mladi skupaj s prijatelji in pod vodstvom strokovnega mentorja poiskali idejo o izdelku, jo spremenili v prototip in se naučili, kako jo predstaviti javnosti. Z delavnicami so tako razvili podjetniški in analitični način razmišljanja, kreativnost, inovativnost, sposobnost timskega dela, komunikativnost in pogajalske spodobnosti, javno nastopanje ter »pitchanje«.

Na zaključni prireditvi bodo osnovnošolci predstavili vrstnikom in širši javnosti kar 24 podjetniških idej, ki so jih snovali že od novembra 2017. Mnenje in usmeritve za nadaljnje delo pa jim bodo podali startup podjetniki iz podjetniške skupnosti Primorskega tehnološkega parka.

Svoje podjetniške ideje bodo učenci lahko tudi prijavili na vseslovensko tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo – POPRI in se potegovali za zmago v kategoriji osnovnošolcev.

Prijazno vabljeni.

 

Zaključek podjetniškega eksperimenta_LUM2018 - vabilo.pdf

 

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti