Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Študijski obisk na temo trajnostne mobilnosti v okviru projekta Cyclewalk

DATUM OBJAVE 21. marec 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

V času študijskega obiska se bodo projektni partnerji iz Romunije, Litve, Avstrije, Nizozemske in Sardinije seznanili s čezmejnim sodelovanjem in projekti EZTS GO ter z načrtovanjem ukrepov za zagotavljanje trajnostne mobilnosti. Obiskali bodo lokacije čezmejnih kolesarskih poti, ki so predvidene v projektu Isonzo-Soča ter se s kolesi popeljali čez nekdanji mejni prehod na Erjavčevi ulici po kolesarski poti, ki povezuje središči Šempetra in Nove Gorice. Študijski obisk bo priložnost, da delegaciji podrobneje predstavimo čezmejno sodelovanje EZTS GO in še dodatno promoviramo turistične danosti našega skupnega prostora.

V četrtek popoldan bo v sejni sobi Občine Gorica (I) potekala delavnica o projektih Republike Slovenije in Dežele Furlanije-Julijske krajine s področja trajnostne mobilnosti in spodbujanja kolesarjenja za opravljanje vsakodnevnih obveznosti. Na delavnici se bodo parterji podrobneje seznanili tudi s strateškim razvojnim načrtom za valorizacijo Čezmejnega naravnega parka Isonzo-Soča.

Projekt Cyclewalk, katerega partner je tudi EZTS GO, se financira v okviru programa Interreg Europe 2014-2020. Petletni projekt (januar 2017 - december 2021) vključuje izobraževanja, strokovna srečanja z deležniki in študijske obiske v partnerskih državah za izmenjavo najboljših praks na področju izgradnje kolesarskih in sprehajalnih poti v urbanih središčih ter vpeljevanja teh ukrepov v programske politike.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti