Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vračajo se Goriški dnevi knjige z bogatim programom prireditev

DATUM OBJAVE 13. april 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Goriška knjižnica Franceta Bevka prireja med 16. in 23. aprilom 2018 že dvanajste Goriške dneve knjige, pri katerih sodelujejo številni partnerji ter Mestna občina Nova Gorica, ki je podprla projekt. S prerezom rdečega traku bosta župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon in ravnateljica knjižnice Irena Škvarč v ponedeljek, 16. aprila, ob 12. uri slavnostno odprla Goriške dneve knjige.

V tednu, ki je pred nami, se nam obeta bogat program prireditev – od delavnic za otroke, literarnih večerov, predstav, pa vse do ugodnosti v gledališču in brezplačne kave. Program ter kupone dobite v zgibanki, ki so jo pripravili. Vabijo pa tudi k izpolnjevanju kratke nagradne ankete.

Goriski dnevi knjige 2018 zgibanka.pdf

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti