Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vipavska dolina na prestižnem seznamu Lonely Planeta najlepših evropskih destinacij

DATUM OBJAVE 24. maj 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Znameniti turistični vodič Lonely Planet je ravno te dni uvrstil Vipavsko dolino na svoj prestižni seznam najlepših evropskih destinacij letošnjega poletja. Na srečanju v torek, 22. maja 2018, v Vipavskem Križu, kjer so se župani šestih občin Vipavske doline pred dvema letoma odločili za skupno promocijo območja ob reki Vipavi, so pozdravili priznanje.

Župani Tadej Beočanin, Matej Arcon, Mauricij Humar in Ivan Princes se strinjajo, da je priznanje nagrada za dosedanje delo in trud ter spodbuda za nadaljnje aktivnosti. Domači in tuji obiskovalci doline ne zaznajo občinskih meja, zato je pomembno združevanje in sodelovanje za skupno promocijo destinacije in razvijanje produktov. Vodja odnosov s tujimi javnostmi Slovenske turistične organizacije Rebeka Kumer Bizjak je poudarila pomen uvrstitve tako za Vipavsko dolino kot tudi za Slovenijo.

 

Fotografije: Mateja Pelikan

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti